Vi rekommenderar

Som hundägare är det alltid uppskattat att överraska sin hund - prova en helt ny väg på långpromenaden, byta ut det vanliga hundgodiset mot ett nytt eller varför inte överraska med en ny spännande leksak med jämna mellanrum? Prenumerera på Hundboxen så får du månadsvis en box skickad till dig fullspäckad med massa hundprylar: leksaker, godis mm. Varje månad med olika innehåll, anpassat efter storleken på din hund. Ingen bindningstid och just nu har de ett bra "Få första boxen GRATIS" där du endast står för porto på 79 kr. Klicka på bilden ovan för att komma till deras hemsida!

dog-kong-toys

Kong är den extra tåliga och mångsidiga hundleksaken som vi rekommenderar varmt till hundar som annars har för vana att bita sönder sina leksaker. Fyll den med godis/leverpastej och hunden får en utmärkt aktivering, eller varför inte knyta fast ett rep i leksaken så blir den lättare att kastas iväg, dras lockande framför hunden eller kampas lite med. Den svarta Kong är något tåligare än den röda. Finns i djuraffär eller på internet (tex via animail.se)

12043141_10206285343268275_4480307837049096828_nnny

NoseWork är en självförtroendestärkande aktivitet och tävlingssport som bygger samarbetet mellan dig och din hund. Hunden får jobba med sitt främsta sinne - luktsinnet, och ska söka i 4 olika områdeskategorier: inomhus, i behållare (kartonger, resväskor mm), utomhus samt utanpå fordon. Roligt för både hund och ägare! Läs mer om sporten och se kommande kurser genom att trycka här.