Vanliga frågor

 • NärbildKan man boka in sin hund med kort varsel?
  Då det är ett litet pensionat kan det vara bra att vara ute i god tid med sin bokning, framförallt kring sommarmånaderna och jul (gärna några månader innan).
 • Får min hund leka med andra hundar på pensionatet?
  Vi har ett stort säkerhetstänk och släpper inte ihop hundar hur som helst. Men om din hund gillar andra hundar och vi känner att det finns en passande lekkamrat här så kan det vara möjligt med gemensamma promenader eller lek i inhägnaden.
 • Måste min hund vara försäkrad?
  Skulle någonting hända med din hund medan h*n är här så kommer ett ev veterinärbesök att gå på er försäkring. Har din hund ingen försäkring eller om årsbeloppet redan är förbrukat måste du som ägare ange en kontaktperson som, i nödfall, kan följa med till veterinären och sköta betalningen.
 • Kommer min hund få springa fritt hos er?
  Vi har en inhägnad som är perfekt för hundar som vill sträcka på benen, bara strosa runt eller ligga i skuggan och njuta av vädret. Vi har även långlinor att låna ut för långpromenaderna så hundarna har möjlighet till lite mer "frihetskänsla".
 • Min hund är inte van vid att vara ensam hemma, går det bra ändå?
  För alla inblandade (eran hund, de andra hundgästerna och för oss) är det bra om hunden är trygg i att vara ensam. Är man osäker på hur sin hund kommer reagera så rekommenderar vi att man bokar in ett dygn där hunden får komma och prov-bo innan en längre vistelse.
 • Får vi se hur hundarna bor när vi kommer på ett besök?
  Det är tyvärr inget jag kan garantera, det beror helt på vad det är för hundar inbokade (vissa hundar blir väldigt stressade av detta), men det brukar gå bra att se åtminstone några av boxarna.
 • Går det att skicka med kyl- och frysvaror till hunden? (Färskfoder, frysta märgben, gott att blanda i maten osv).
  Det går alldeles utmärkt!

Har du några andra frågor, tveka inte att höra av dig!