Våra hundar

946395_10151893433213508_2032923970_n

Puyol

Puyol fick mycket hastigt och oväntat somna in 10/4 2018 pga aggressiv cancer. Tack för alla lärdomar du gett oss, du var fantastisk på alla vis och en sån rolig individ kommer vi nog aldrig möta igen. Vila mjukt, vi älskar dig och saknar dig massor!! <3

Puyol, döpt efter Carles Puyol i FC Barcelona, är en stilig blandrashane (lagotto/portugisisk vattenhund) på 20 kg som är född 2010. Han är kastrerad sen 1 års ålder och har tyvärr vissa åsikter om icke kastrerade hanhundar men busar gärna med snälla jämnstora tikar eller kastrerade hanar. En riktigt rolig hund som många gånger fått assistera mig på mina kurser och är försökshund nr 1 när det kommer till trix och aktivering! Favoritsysselsättningarna är all sorts aktivering som spår, sök och givetvis att få apportera föremål i vatten.

Puyol tävlar i:
- Nosework Klass 1 (3 diplom och därmed uppflyttad till klass 2)
- Lydnad, rookie

bild (29)

Seth

Den 12/2 fick Seth somna in, han var trött, uppvisade inte längre någon glädje och blicken talade om att det nu var dags att få vila. Tack för all hjälp med pensionatshundarna och ditt mjuka sätt mot allt och alla. <3 <3

Seth är våran stiliga gammeltax som kom till pensionatet sensommaren 2012 och som fick stanna kvar efter hans mattes hastiga bortgång. Seth är född 2000 och är en riktig tjejtjusare som vet hur han ska charma tikarna på pensionatet! Seth går ihop med allt och alla och är inte kastrerad. Många gäster som kommer ensamma brukar få träffa Seth med undantag för ivriga och stora hundar pga skaderisken. Bortsett från tikar så älskar Seth att ligga på verandan och sola, myyysigt!

bild (67)1

Eddie
Eddie kom från början till pensionatet tillsammans med sina två kullsyskon i väntan på nytt hem. Det sa bara klick mellan honom och oss men inte kunde vi bli med en till hund! Han hittade ett nytt hem som av olika anledningar inte fungerade så vi såg det som en ny chans att ta denna härliga grabb. Sagt och gjort så fick han flytta in till oss igen. Eddie är född sommaren 2012 och även han får assistera på flera av mina kurser. Eddie är kastrerad.

Eddie har godkänt doftprov i Nosework Klass 1 och 2, och väntas delta i sin första tävling inom kort!