Online-utmaning Specialsök NIVÅ 3

Är du redo för den 3e och sista delen i den här serien av Onlineutmaning Specialsök? Här blir det lite klurigare, med desto mer utmanande! Precis som i första och andra utmaningen jobbar vi vidare med dessa kategorier:

- Frysmarkering
- Olika typer av sökområden
- Olika placeringar av Kong
- Storlek på kong
- Lydnadsmoment innan/under söket
- Dirigering till ett visst sökområde

- Utmaningen startar 4/2 men du är välkommen med din anmälan redan nu för att säkra din plats -

Hur går det till?
När vi mottagit din anmälan kommer du få ett svarsmail med betalinformation samt en länk till en sluten Facebook-grupp. I gruppen hittar du uppdragslistan med 40 olika sökuppdrag och om du lyckas genomföra minst 20 av uppdragen inom 30 dagar skickar vi hem en prisrosett till dig. Du redovisar dina uppdrag genom att filma och ladda upp i gruppen. Det går även bra att länka till uppladdning på Youtube i gruppen.

Pris:
350 kr. Betalinformation mailas ut så snart vi tagit emot din anmälan. I priset ingår prisrosett till samtliga som klarar utmaningen samt fraktkostnaderna för att skicka rosetten till er.

Anmälan:
Maila din anmälan till: svartvithund@gmail.com

Uppge följande vid din anmälan:
- Online-utmaning Specialsök NIVÅ 3
- Ditt för- och efternamn
- Din adress, postnummer och ort
- Hundens namn

Förkunskaper: Hunden ska kunna doftetiketten Röd Kong Classic eller annan doftetikett.

Varmt välkommen med din anmälan redan idag!

Psst! Är du osäker på om du är redo för nivå 3 så rekommenderar jag våra online-utmaningar i Nose Work (nivå 1 - 3), där det går lika bra att genomföra uppdragen med kong som med hydrolat.