Nose Work-utmaningen!

Var med och anta vår 30 dagars-utmaning i NoseWork! Kommer du och din hund klara av att genomföra minst 30 av våra listade uppdrag/sökövningar inom 30 dagar? I så fall kommer ni belönas med en fin prisrosett! 

Detta är nivå 1 av 3

Hur går det till?
Efter att vi mottagit din anmälan och inbetalning kommer du få inloggningsuppgifterna till uppdragssidan. Där väntar 50 st sökövningar av olika svårighetsgrad.  Vissa sök är med klass 2- och klass 3-inriktning, och vissa är lite “utanför boxen”. Du väljer själv vilka sökövningar du vill genomföra men för att få hem en prisrosett behöver du ha klarat minst 30 st av dessa uppdrag och inom just 30 dagar (tiden startar samma datum som inloggningsuppgifterna mailas ut). Det är tillåtet att låta flera sökuppdrag ingå i samma sök om så är möjligt.

Siktar du på att vinna en prisrosett behöver du filma dina sök och skicka till Svartvit Hunds Facebook Messenger för att få ett godkännande.

Pris:
300 kr. Betalinformation mailas ut så snart vi tagit emot din anmälan. I priset ingår prisrosett till samtliga som klarar utmaningen samt fraktkostnaderna för att skicka rosetten till er.

Anmälan:
Välkommen med din anmälan till: svartvithund@gmail.com

Uppge följande vid din anmälan:
- Nivå 1
- Ditt namn
- Hundens namn

Förkunskaper: Hunden ska kunna söka efter, och lokalisera en specifik doft, tex eukalyptushydrolat

Lets do some Nose Work!

hund som nosar på doft