Nose Work utmaning NIVÅ 3: ELIT

Är du redo att anta den sista delen i vår Nose Work 30 dagars-utmaning?

Nivå 3 består av 20 st nya sökuppdrag som kommer att kräva ännu mer av både din hund och dig själv som förare. Denna nivå är den svåraste av alla tre nivåer, vilket innebär att ni måste ha både envishet och kämpaglöd för att klara målet. Då detta är den sista nivån ska ni vara förberedda på en RIKTIG utmaning, är ni redo?

Utmaningen:
För att vinna en prisrosett måste ni klara 18 st (av 20) sökuppdrag inom 30 dagar. Dessa sök ska självklart filmas och skickas till mig via Svartvit Hunds Messenger (Facebook) eller via mail (svartvithund@gmail.com). Om ni har en annan lösning på hur ni vill dela era filmklipp vill jag att ni meddelar mig detta och får ett godkännande innan ni börjar dela klippen. Varje filmklipp ni skickar in ska även markeras med numret på uppdraget ni redovisar.

Pris:
350 kr. Betalinfo mailas ut så snart jag mottagit din anmälan. I priset ingår prisrosett och fraktkostnad till samtliga som klarar utmaningen.

Vid anmälan ska ni ha med:

  • Nivå 3
  • Ditt för- och efternamn
  • Hundens namn

Anmälan sker till svartvithund@gmail.com

received_883700678779130

Psst! Du har väl inte missat att vi den 11/6 startar våran Nose Work Online Masterclass? Passar såväl nybörjarhunden som den rutinerade tävlingshunden. Du hittar mer information om du trycker HÄR