Online-utmaning Specialsök NIVÅ 2

Har du genomgått vår online-utmaning i Specialsök och känner att du nu är redo för en nivå 2? Nivå 2 innehåller fler kluriga utmaningar av lite högre svårighetsgrad. Precis som i första utmaningen jobbar vi vidare med dessa kategorier:

- Frysmarkering
- Olika typer av sökområden
- Olika placeringar av Kong
- Storlek på Kong
- Lydnadsmoment innan/under söket
- Dirigering till ett visst sökområde

- Utmaningen är öppen och aktiv så länge prisrosetter finns kvar -

Hur går det till?
När vi mottagit din anmälan kommer du få ett svarsmail med betalinformation samt en länk till en sluten Facebook-grupp. I gruppen hittar du uppdragslistan med 50 olika sökuppdrag och om du lyckas genomföra minst 25 av uppdragen inom 30 dagar skickar vi hem en prisrosett till dig. Prisrosetten för nivå 2 är lite större, lite snyggare än för nivå 1. Du redovisar dina uppdrag genom att filma och ladda upp i gruppen. Det går även bra att länka till uppladdning på Youtube i gruppen.

Pris:
325 kr. Betalinformation mailas ut så snart vi tagit emot din anmälan. I priset ingår prisrosett till samtliga som klarar utmaningen samt fraktkostnaderna för att skicka rosetten till er.

Anmälan:
Maila din anmälan till: svartvithund@gmail.com

Uppge följande vid din anmälan:
- Online-utmaning Specialsök
- Ditt för- och efternamn
- Din adress, postnummer och ort
- Hundens namn

Förkunskaper: Hunden ska kunna doftetiketten Röd Kong Classic

Varmt välkommen med din anmälan redan idag!

Psst! Är du osäker på om du är redo för nivå 2 så rekommenderar jag våra online-utmaningar i Nose Work (nivå 1 - 3), där det går lika bra att genomföra uppdragen med kong som med hydrolat.

hund som nosar på doft