Våra änglahundar

Puyol

Puyol fick mycket hastigt och oväntat somna in 10/4 2018 pga aggressiv cancer. Tack för alla lärdomar du gett oss, du var fantastisk på alla vis och en sån rolig individ kommer vi nog aldrig möta igen. Vila mjukt, vi älskar dig och saknar dig massor!! <3

Puyol, döpt efter Carles Puyol i FC Barcelona, var en stilig blandrashane (lagotto/portugisisk vattenhund) på 20 kg som var född 2010. En stor personlighet och intelligens som var fantastisk att jobba med. Puyol var startskottet till min utbildning till hundinstruktör, och sedan även anledningen till företagets namn: Svartvit hund. Puyol fick även assistera mig på mina kurser och var försökshund nr 1 när det kommer till trix och aktivering! Favoritsysselsättningarna var all sorts aktivering som spår, sök och givetvis att få apportera föremål i vatten.

Puyol tävlade i:
- Nosework Klass 1 (3 diplom och därmed uppflyttad till klass 2)
- Lydnad, rookie

Seth

Den 12/2 fick Seth somna in, han var trött, uppvisade inte längre någon glädje och blicken talade om att det nu var dags att få vila. Tack för all hjälp med pensionatshundarna och ditt mjuka sätt mot allt och alla. <3 <3

Seth var våran stiliga gammeltax som kom till pensionatet sensommaren 2012 och som fick stanna kvar efter hans mattes hastiga bortgång. Seth var född 2000 och var en riktig tjejtjusare som visste hur han skulle charma tikarna på pensionatet! Seth gick ihop med allt och alla och var inte kastrerad. Många gäster som kom ensamma brukade få träffa Seth med undantag för ivriga och stora hundar pga skaderisken. Bortsett från tikar så älskade Seth att ligga på verandan och sola, myyysigt!

Eddie
Eddie kom från början till pensionatet tillsammans med sina två kullsyskon i väntan på nytt hem. Det sa bara klick mellan honom och oss men inte kunde vi bli med en till hund! Han hittade ett nytt hem som av olika anledningar inte fungerade så vi såg det som en ny chans att ta denna härliga grabb. Sagt och gjort så fick han flytta in till oss igen. Eddie är född sommaren 2012 och även han har fått assistera på flera av mina kurser.

Eddie fick somna in 24/9 2019 och är djupt saknad <3