Hitta hit

DSC_0152Svartvit Hund är stationerat ca 1 mil nordöst om Vingåker.

Adress Boda Vadstorp
643 93 Vingåker

OBS! Besök måste förbokas!

Vägbeskrivning från Katrineholm:
Restid ca 30 minuter. Ta väg 52 mot Vingåker tills du kommer fram till rondellen där du har Vingåker C på vänster sida, tag höger mot Österåker. Kör ca 5 km och sväng höger vid skylten Täppelund och fortsätt på den vägen i 1,5 km och välj första möjliga väg till höger som kommer. Fortsätt på den vägen i 1 km tills du kommer till det gula huset. 

Vägbeskrivning från Vingåker:
Restid ca 10 minuter. Åk mot Österåker och sväng höger vid skylten Täppelund och fortsätt på den vägen i 1,5 km och välj första möjliga väg till höger som kommer. Fortsätt på den vägen i 1 km tills du kommer till det gula huset. 

Vägbeskrivning från Örebro:
Restid ca 60 minuter. Ta väg 52 mot Vingåker tills du kommer fram till rondellen där du har Vingåker C på höger sida, tag vänster mot Österåker. Kör ca 5 km och sväng höger vid skylten Täppelund och fortsätt på den vägen i 1,5 km och välj första möjliga väg till höger som kommer. Fortsätt på den vägen i 1 km tills du kommer till det gula huset. 

Vägbeskrivning från Eskilstuna:
Restid ca 60 minuter. Ta väg 214 och kör ca 43 km, sväng vänster där det är skyltat Vingåker och kör ytterligare 8 km. Sväng vänster vid skylten Täppelund och fortsätt på den vägen i 1,5 km och välj första möjliga väg till höger som kommer. Fortsätt på den vägen i 1 km tills du kommer till det gula huset. 

Välkommen!

Kontakta oss

bild (45)

Kontakta oss genom att skicka ett mail till svartvithund@gmail.com eller ring Miranda på mobilnummer 076-053 72 47.

Önskar du boka plats på pensionatet eller dagiset, vänligen maila oss följande uppgifter på din hund/hundar:

- Namn
- Ålder
- Ras
- Något speciellt vi behöver veta (rädslor, allergier, seperationsångest osv)
- Vilken period det rör sig om

 

Vi ser fram emot att höra från er!