Vardagslydnad TEMA

GettyImages-518037577_1-439x293

Tematräffarna i vardagslydnad passar dig som kanske har svårt att binda upp dig på en hel kurs eller bara vill vilja några av träffarna. Har du möjlighet att medverka på samtliga träffar har vi ett förmånligt pris, och vi ser framemot att få följa din och din hunds utveckling hos oss!

Varje träff är på 2 timmar och kostar 250 kr per träff. Betalning sker så snart man fått bekräftelse på att man fått en plats.

Plats: Engelbrektsgatan 28, Vingåker 
Instruktörer: Miranda Norberg och Linda Nymark

Anmälan sker till svartvithund@gmail.com. Uppge vilken/vilka tematräffar du önskar anmäla dig till.

Tematräff 1: Hundmötesträning - Torsdag 22/8 - Klockan 18.00 - 20.00

OBS! Vi träffas inne i Vingåker denna träff. Exakt plats skickas ut i PMet

Alla vill vi ha en hund som kan passera andra hundar utan att reagera, utan följer sin matte/husse fint vid sidan. Verkligheten ser dock många gånger annorlunda ut och antingen har man en hund som älskar andra hundar och som mer än gärna vill fram och hälsa. Eller så har man kanske en hund som tycker att andra hundar är otäcka och inte alls känner sig bekväm att passera. Mycket praktik och många bra tips och råd för fortsatt träning hemma.

Tematräff 2: Aktiveringspromenad - Söndag 8/9 klockan 10.00 - 12.00

OBS! Vi träffas inne i Vingåker denna träff. Exakt plats skickas ut i PMet.

Att gå tillsammans i flock och dessutom hitta på roliga övningar längs vägen är ofta något som både hundar och mattar/hussar uppskattar! Vi tittar på hur vi kan använda oss av miljön runt omkring för att träna hundarna i kroppskontroll, kontakt och samarbete.

Tematräff 3: Poäng i vardagslydnad - Onsdag 11/9 - Klockan 18.00 - 20.00

Kom och utmana er själva i diverse roliga grenar där ni testas i vardagslydnad. Det kan röra sig om inkallning, följsamhet och lyhördhet - allt under trygga och ordnade former. Hur många poäng kan ni komma upp i? Garanterad skrattfest och skojigheter!

Tematräff 4: Problemlösning/aktivering - Måndag 16/9 - Klockan 18.00 - 20.00

Massa roliga och utmanande problemlösningar till din hund som passar perfekt nu när det går mot mörkare och kallare tider! Klurigheterna anpassas efter den nivå som du och din hund är på.