Vardagslydnad TEMA

GettyImages-518037577_1-439x293

Tematräffarna i vardagslydnad passar dig som kanske har svårt att binda upp dig på en hel kurs eller bara vill vilja några av träffarna. Har du möjlighet att medverka på samtliga träffar har vi ett förmånligt pris, och vi ser framemot att få följa din och din hunds utveckling hos oss!

Varje träff är på 2 timmar och kostar 250 kr per träff eller boka in dig på 6 träffar för 1250 kr.

Plats: Engelbrektsgatan 28, Vingåker 
Instruktörer: Miranda Norberg och Linda Nymark

Anmälan sker till svartvithund@gmail.com. Uppge vilken/vilka tematräffar du önskar anmäla dig till.

Tematräff 1: Följsamhet & belöningsteknik - Tisdag 28/5 18.00 - 20.00 FULLSATT

För många hundägare är det viktigt med en följsam hund, oavsett om den är i koppel eller lös. Vi lägger en bra och stabil grund och med individanpassad störningsträning. Under denna träff kommer vi även gå igenom saker som belöningsplacering, belöningsfrekvens och belöningsvärde. Vad är egentligen en bra (i hundens ögon) belöning?

Tematräff 2: Inkallning - Måndag 3/6 18.00 - 20.00 FULLSATT

Inkallning är fantastiskt roligt att träna! Vi lägger en stabil grund, och lägger successivt in försvåringar. Efter denna träff kommer du ha massvis av redskap för att få en inkallning som faktiskt fungerar, i alla lägen.

Tematräff 3: Skogsaktivering - Tisdag 11/6 18.00 - 20.00 FULLSATT

OBS! Denna gång är vi ej på Engelbrektsgatan utan vi träffas i en skog strax utanför Vingåker. Bra om du har tillgång till bil till detta tillfälle.
Under denna tematräff går vi igenom skogsaktivering som apportering, uppletande och spår, på "vardagsträning"-nivå.

Tematräff 4: Upplevelsebana - Söndag 16/6 10.00 - 12.00 FULLSATT

En upplevelsebana är en uppbyggd bana där hund och ägare jobbar sig igenom en hinderbana med olika hinder som stärker samarbetet mellan hund och förare och bygger hundens självförtroende. Under dessa två timmar ingår en genomgång av banan och alla hinder och resterande tid går åt till att gå banan. Till denna upplevelsebana har vi satsat stort!

Tematräff 5: Hundmötesträning - Onsdag 19/6 18.00 - 20.00 FULLSATT

Alla vill vi ha en hund som kan passera andra hundar utan att reagera, utan följer sin matte/husse fint vid sidan. Verkligheten ser dock många gånger annorlunda ut och antingen har man en hund som älskar andra hundar och som mer än gärna vill fram och hälsa. Eller så har man kanske en hund som tycker att andra hundar är otäcka och inte alls känner sig bekväm att passera. Mycket praktik och många bra tips och råd för fortsatt träning hemma.

Tematräff 6: Kontakt & samarbete med störning - Torsdag 27/6 18.00 - 20.00 FULLSATT

Denna tematräff är perfekt för dig som vill utmana dig och din hund på ett lekande sätt i kontakt och samarbete. Passar dig både dig som har lite grundlydnad och även väldigt god grundlydnad. Då vi bla kommer använda oss av andra hundar i störningsträningen är det bra om din hund inte är hundaggressiv, annars är alla välkomna!