Vardagslydnad TEMA

GettyImages-518037577_1-439x293

Tematräffarna i vardagslydnad passar dig som kanske har svårt att binda upp dig på en hel kurs eller bara vill vara med på några av träffarna.

Varje träff är på 1.5 timme och kostar 250 kr per träff. Betalning sker så snart man fått bekräftelse på att man fått en plats.

Plats: Engelbrektsgatan 28, Vingåker 
Instruktörer: Miranda Norberg och Linda Nymark

Anmälan sker till info@zoonix.se

Uppge följande information i din anmälan:
- Vilken/vilka tematräffar önskar du anmäla dig till
- Hundens namn, ras och om det är något viktigt vi behöver ta hänsyn till

Inplanerade tematräffar:

Söndag 22/3 Hundmötesträning - 11.00 - 12.30 -(FULLSATT)-
Har du en hund som blir överlycklig vid hundmöten och bara vill fram och hälsa? Eller har du en hund som känner sig osäker i denna situationer? I 1.5 timme tränar vi hundmöten under kontrollerande former!

Måndag 30/3 Balans och kroppskontroll - 18.00 - 19.30 -(FULLSATT)-
Att träna på hundens balans och kroppskontroll stärker hundens självförtroende och samarbetet mellan hund och förare. Till denna tematräff har vi riggat spännande stationer att genomföra både själv och med instruktör.

Måndag 6/4 Inkallning - 18.00 - 19.30
Har du en hund som är helt grön på det här med inkallning, eller upplever du att hunden kommer hyfsat på när du kallar in den? Oavsett så passar denna träff då det kommer erbjudas både träning i grundinkallning och renodlad störningsträning i inkallningen.

Tisdag 14/4 Hundmötesträning - 18.00 - 19.30
Ännu en tematräff där fullt fokus ligger på att träna hundmöten under kontrollerade former. Passar alla typer av hundar.

Söndag 19/4 Skogsaktivering -(FULLSATT)-
Häng med denna söndag och se vad skogen har för spännande aktivering att erbjuda! Hunden kommer få arbeta med nos och kroppskontroll av olika former. Mycket fokus på samarbete och att ha roligt tillsammans med sin hund. Smidiga övningar att fortsätta träna vidare på hemma.

OBS! Denna träff är utanför Vingåker. Tillgång till bil är ett krav

Söndag 26/4 Poäng i vardagslydnad - 11.00 - 12.30
En riktig favorit i repris! Kom och bli utmanad i roliga övningar där du och din hund kan testas i saker som inkallning, koppelhantering och ordförståelse. Hur många poäng lyckas ni samla ihop?