Vardagslydnad TEMA

GettyImages-518037577_1-439x293

Tematräffarna i vardagslydnad passar dig som kanske har svårt att binda upp dig på en hel kurs eller bara vill vara med på några av träffarna.

Pris: 850 kr för alla fyra tematräffar, eller 250 kr/träff
Förkunskaper: Din hund bör vara okej med att det är andra hundar runtomkring då vi kommer jobba med alla/flera hundar åt gången

Plats: Engelbrektsgatan 28, Vingåker om inget annat anges
Instruktör: Miranda Norberg

Anmälan sker till svartvithund@gmail.com

Uppge följande information i din anmälan:
- Vilken/vilka tematräffar önskar du anmäla dig till
- Hundens namn, ras och om det är något viktigt vi behöver ta hänsyn till

Inplanerade tematräffar:

Dörrklocka och hälsa fint
Datum:
18/5
Tid: 18.00 - 19.30
Dörrklockan ringer (eller det knackar på dörren) och kaoset är igång! Hunden springer fram till dörren och skäller ivrigt - äntligen kommer det gäster! Dörren öppnas och hunden ska genast fram och hälsa och gästerna har fullt upp med att försöka parera alla glada hundpussar medan de knyter upp sina skosnören... Under den här träffen lär vi hundarna hantera situationen vid ytterdörren och vid hälsande på andra människor på ett lite mer sansat sätt, utan att för den sakens skull ta bort glädjen hos hunden.

Stadga och passivitet
Datum:
25/5
Tid: 18.00 - 19.30
Under denna träff kommer hundarna få träna på både den aktiva stadgan, tex att hålla en position (tex sitt) oavsett vad. Detta kan vara användbart vid flera olika situationer - du kan lasta in saker innanför ytterdörren utan att hunden smiter ut,  hunden får något konkret att fokusera på vid hundmöten och du behöver inte alltid binda upp din hund på kurs om du behöver gå och fylla på hundens vattenskål. Vi kommer också träna på den passiva delen. Att komma ner i varv och bli lugn och trygg.