Välkommen till oss!

Svartvit Hund´s hundpensionat är det trygga alternativet när du är i behov av hundpassning oavsett om det rör sig om någon enstaka dag här och där eller en längre vistelse vid tex semester. Hos oss är alla hundar välkomna oavsett ålder, ras och kön! Vi är det lilla och personliga pensionatet som har erfarenheten och kunskapen till att individanpassa din hunds vistelse efter vad som passar just dig och din hund.

Verksamheten bedrivs i ett eget hundhus beståendes av sex stycken boxar fördelade två och två för en sån lugn miljö som möjligt. Som hundägare får man gärna skicka med hundens tillhörigheter som hundbädd/filt och favoritleksaken, på så sätt kommer din hund känna sig mer som hemma.

Pensionatet bedrivs av mig, Miranda Norberg, som regelbundet ser till att utbilda, och vidareutbilda mig. Jag är bla hundinstruktör, Nose Work instruktör, Specialsöksinstruktör och våren 2022 beräknas jag även bli färdig med min hundpsykologutbildning.

Vi har valt att inte låta hundar från olika familjer dela rum av säkerhetsskäl, men om ens hund uppskattar andra hundar så kan det bjudas på både gemensamma promenader och lekträffar i stora lekhagen.

Pensionatet ligger lantligt beläget med perfekta promenadvägar på grusvägar, åkrar och i djupa skogar. Vi har även nära till Båsenberga och Igelbålen dit vi gärna väljer att ta våra längre promenader.

Har du en resa inbokad och letar efter en lösning på hundpassningen är du varmt välkommen att höra av dig, så bokar vi en ett besök där du och din hund får hälsa på! Vi får hälsa på varandra, hunden får nosa in sig och på så sätt kommer det underlätta för hunden när det väl är dags att vara här på egen tass.

Svartvit Hunds hundpensionat är godkänt av länsstyrelsen, innehar en hunddagisförsäkring och är H-märkt. Du hittar mer information om H-märkningen här: www.sverigeshundforetagare.se

295548257_790665588726038_3521042219909158846_n