Poäng i vardagslydnad - Nivå 3

- ANMÄLAN STÄNGD TILLSVIDARE

Nivå 3 är den sista nivån i Poäng i vardagslydnads-serien. Här har vi 25 nya övningar, som är lite svårare än de i nivå 1 och 2. Förhoppningsvis får du och din hund träna på någonting nytt och kommer ur denna utmaning med nya lärdomar och en starkare team-känsla. Varje övning är i denna utmaning värd 5 poäng (oavsett svårighetsgrad), vilket innebär att du behöver göra 20 av dessa 25 övningar för att nå 100 poäng. Nytt för denna utmaning är att övning 1 till 3 är obligatoriska och måste alltså genomföras om du siktar på att vinna prisrosett.

Utmaningen: För att klara denna utmaning ska du komma upp i 100 poäng på 30 dagar. Du filmar varje uppdrag som du sedan skickar in för poängsättning, du väljer själv vilka övningar ni gör och i vilken ordning.

Pris:
275 kr. Betalinformation mailas ut så snart vi tagit emot din anmälan. I priset ingår prisrosett till samtliga som klarar utmaningen samt fraktkostnaderna för att skicka rosetten till er.

Bedömare: Miranda Norberg (Svartvit Hund) och Linda Nymark (Zoonix.se)

Anmälan:
Välkommen med din anmälan till: vingakersnosen@outlook.com

Uppge följande vid din anmälan:
- Poäng i vardagslydnad - nivå 3
- Ditt namn
- Din adress
- Hundens namn

Förkunskaper: Inga. Denna utmaning är utformad att passa alla hundar, men man kan behöva träna lite på vissa övningar innan man filmar och skickar in resultatet 😉

DSC_0010