Masterclass Online Nose Work/Specialsök

En instruktörsledd onlinekurs med där du under 6 veckor både kommer jobba med dina egna målsättningar och svagheter inom Nose Worken/Specialsöket men också följa ett schema där vi bland annat kommer att gå igenom följande:

- Effektivisera din träning: Genomgång av olika typer av träningsdagböcker och hur du kan planera din träning
- Starter, belöningar och avslut
- Olika placeringar av doftgömman
- Sökuthållighet, sökstruktur och miljöbanor
- Att boosta behållarsök, inomhussök, utomhussök och fordonssök

Kursen består av instruktionsfilmer, diskussionsgrupper och feedback varje vecka under kursens gång.

Med tanke på att träningen sker på individanpassad nivå passar denna kurs dig som tävlar i klass 1, 2 eller 3 likväl som den lite mer nybörjarhunden. Välj själv om du vill jobba med Nose Work-hydrolater eller Röd Kong Classic

Startdatum: 1/2, 2024
Pris: 950 kr
Instruktör: Miranda Norberg (Klass 1 domare, SNWK instruktör,  SNWK doftprovsdomare, tävlingsarrangör, tävlingsledare och tävlingssekreterare. Uppflyttad till klass 2 med egen hund. Utbildad Specialsöksintruktör, deltagit på flertalet klass 1 prov i specialsök)
Förkunskaper: Du och din hund ska kunna minst en doftetikett (eukalyptus/lagerblad/lavendel/Röd Kong Classic) samt kunna söka bland behållare, inomhus, utomhus och utanpå fordon.

Välkommen med din anmälan till svartvithund@gmail.com, där du uppger följande:

- Ditt namn (meddela också om du har ett annat namn på Facebook)
- Hundens namn, ras och ålder
- Var du och din hund är i träningen idag (t.ex: gått klart nybörjarkurs, tävlar i klass 1, 2 eller 3 osv.)
- Övrig viktig information

Hunden Alfred med prisrosett och Miranda bredvid

Sagt om kursen:

Jättebra upplägg på denna utbildning. Du är riktigt bra på att utbilda via FB, Miranda Norberg! Jag har gått andra utbildningar som bara flutit ut p g a att kursledaren inte förstått vikten av att hålla ihop det och pusha på i sociala medier. Bara du och en till jag gått hos som har den förmågan. Det jag gillade bäst var schemat, där vi fick en översikt över upplägget, och blandningen av lektioner, reflektioner och egna uppgifter (med egna mål och planer).

Jag måste verkligen tacka dig Miranda! Du är så himla duktig på upplägg av digitala kurser och din respons på mitt slit med mig själv och ***** har varit så värdefullt! Eftersom jag gått spsk parallellt med din kurs så var jag osäker på hur det skulle bli men det har varit mer än superbra!!Att få dina säkra anvisningar i träningen har varit så värdefullt och gjort att vi har tagit oss långt i vår kunskap! Tack för det! Alla dina uppgifter till oss har varit så intressanta och viktiga samt lärt mig att allt måste ta sin tid!! Jag tycker det är så fantastiskt att tipsen som du gett oss fungerar på en gång! Du är en mkt duktigt hund/matte-tränare!! Tack igen!!

Jag vill börja med att tacka för ett superbra upplägg med egna mål och gemensamma varannan vecka. Din respons har hjälpt oss framåt i vår träning. Dina digitala upplägg är verkligen så bra Miranda! /........ / Övrigt är att jag gillar att ha en träningsplan men behöver bli bättre på att sätta upp rimliga mål. Jag har verkligen gillat alla lektioner och har breddat min egen kompetens att tänka i andra banor vad det gäller sökområden, doftplaceringar och att sätta delmål. Stort tack för en fanatisk kurs! 

Bra variation med egna mål, reflektioner, tips från dig och nya övningar att ta sig an. Har nu efter varje träningspass fyllt i vår "efter träning loggbok" och kompletterat med anteckningar. Där kan jag tydligt se vad vi tränat och dessutom när och vid vilka sök skallen kommer. 

Det har varit en väldigt givande kurs, precis som vanligt när du håller kurs Miranda! Jag tycker min och ****** träning har gått bra. Det känns som att han har växt i sitt självförtroende under dessa veckor när framförallt jag själv har fått utmana mig själv som förare. Uthålligheten hos ***** har utvecklats, vi är inte riktigt i mål än men jag är väldigt stolt över utvecklingen hittills. Jag har också en tydlig träningsplan för varje pass nu vilket också gör att vår träning varierar mycket mer nu än innan. Är så tacksam för att tips och idéer och lektionerna har varit toppen för att få Hjärnkontoret för mig att snurra några extra varv i planerandet och genomförandet av söken. /............. /Kort och gott så har jag lärt mig väldigt mycket om min egen roll i vår träning /........../.

Tack för en väldigt bra och genomtänkt onlinekurs! Du är verkligen en toppen instruktör. Mycket bra hjälp och pepp!

Kanonbra onlinekurs, genomtänkt innehåll, massor med bra övningar och info som vi kommer att använda oss av mycket framöver!

Otroligt rolig kurs. Du är duktig. Bra upplägg med feedback mm.