123741453_274865343910483_8711037302434365695_n

Nose Work BINGO med Svartvit Hund

I samarbete mellan Svartvit Hund och Nose Work Professional kickar vi nu igång nästa utmaning – NOSE WORK BINGO!

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

När?
Bingot drar igång fredag den 13/11 då det första numret kommer att dras. Därefter kommer ett nummer dras varannan dag och pågår till alla vinster är utdelade. 

Var?
Facebook-grupp 

Pris?
100 kr/bricka

Hur går det till?
Spelbrickan
Ni väljer själva hur många spelbrickor ni önskas köpa, ju fler spelbrickor desto större chans för vinst. Spelbrickorna kommer att bestå av 25 st slumpmässiga siffror mellan 1 och 75 där varje siffra symboliserar en specifik sökövning. Alla sökövningar är lätta att genomföra och många ger utrymme för fri tolkning. Alla hundar kommer alltså att kunna genomföra dessa sökövningar. 

Facebook-gruppen
Tillgång till gruppen kommer ni att få efter inbetalning. Gruppen är privat, dvs. att det endast är medlemmarna i denna grupp som kommer att se innehållet. Här laddar varje deltagare upp en bild på sin spelbricka/sina spelbrickor.

Nummerdragning
Varannan dag kommer ett nytt nummer att presenteras i gruppen. De deltagare som har de angivna numret på sin spelbricka får då en vecka på sig att filma den aktuella sökövningen som numret symboliserar och ladda upp filmklippet som kommentar under bilden på er egen spelbricka.

De övriga deltagarna som inte har det angivna numret på sin spelbricka får självklart utföra sökövningen i alla fall. Vill man dela med sig av sitt sök är det helt okej att publicera filmklippet under inlägget med det aktuella lottonummret (alltså INTE under er egna spelbricka). Förhoppningsvis kommer vi kunna inspirera varandra till roliga sök! 

Vinsten
Första som får:
- 1 full rad, dvs 5 i rad (vågrätt/lodrätt/diagonalt) vinner Hemligt pris.
- 2 fulla rader vinner Hemligt pris.
- Full bricka vinner Hemligt pris .

Anmälan
Anmälan skickas till svartvithund@gmail.com, ange följande:

- Hundförarens namn
- Antal brickor som önskas köpas
- Hundens namn

Varmt välkomna!

OBS!
Förkunskaper: hunden bör kunna doften eukalyptus.