Svartvit Hunds pensionat och dagis består av totalt 6 st boxar som är fördelade två och två för en så lugn miljö för hundarna som möjligt. Varje box har sin fördel och vi lägger stor omtanke i vilken box som passar vilken hund. För mer information om de olika boxarna, vänligen gå in på de olika flikarna nedan.

Vi har även tillgång till en rasthage på ca 600 kvm för lek, träning och att bara strosa omkring varma sommardagar samt en hundgård på 12 kvm som i huvudsak är våran aktiveringsplats för godis- och föremålssök. Vackra promenadvägar längs väg, över öppna fält och i stora skogar.

From 12/3 går det inte längre att boka vistelse med övernattning. Endast bokningar över dagen måndag - fredag

Prislista

Vistelse över dagen

1 hund: 300 kr
2 hundar: 400 kr
3 hundar: 450 kr
4 hundar: 500 kr


Pensionatvistelse

1 hund: 400 kr
2 hundar: 500 kr
3 hundar: 550 kr
4 hundar: 600 kr

Helgtillägg (tillkommer varje lördag + söndag):
1 hund: 50 kr
2 hundar: 75 kr
3 hundar: 100 kr

Har du fler än 4 hundar? Hör av dig för prisuppgift
Vistelse längre än 3 veckor? Hör av dig för prisuppgift

* Dessa priser gäller förutsatt att hundarna kan dela rum.

Storhelger & röda dagar:
Under storhelger och röda dagar så tillkommer 300 kr per bokning och storhelgsdag.


Hämtnings- och lämningstider
Välkommen att lämna och hämta din hund mellan dessa tider:

Måndag - Torsdag: 07.00 - 20.00
Fredag: 07.00 - 19.00
Lördag - Söndag samt storhelger: 09.00 - 19.00

Exakt tid för lämning och hämtning måste ske enligt överenskommelse mellan oss och hundägaren. Blir du sen eller tidig, meddela detta till 076 - 053 72 47 (Miranda)


PENSIONATET STÄNGT FÖLJANDE DATUM VÅRTERMINEN 2023:

2023:
Stängt pga sjukskrivning fram till 28/2
11/3 - 12/3
18/3 - 19/3
8/4 - 9/4
15/4 - 16/4
22/4 - 23/4
29/4 - 30/4
20/5 - 21/5
27/5 - 28/5
3/6 - 4/6
10/6 - 11/6
17/6 - 18/6
VECKORNA 29 - 31

209545647_995116891258108_5715871208184497316_n

Boka extra aktivering!

I alla hundars vistelse här hos oss på Svartvit Hund ingår dagligen långpromenad samt lättare aktivering som godissök, föremålssök, promenad i långlina med mera. Men nu har Du möjlighet att boka in extra aktivering vilket innebär att vi tränar eller aktiverar din hund lite extra efter dina önskemål. Förslag på dessa aktiviteter kan vara:

  • Jogging
  • NoseWork
  • Personspår / Blodspår
  • Hundmötesträning
  • Kloklippningsträning

Att boka in extra aktivering är ett perfekt alternativ om du har en väldigt aktiv hund som behöver extra aktivering, har ett vardagsproblem som behövs tränas på, du vill lägga grunden för att lära hunden någonting nytt eller om du helt enkelt bara vill skämma bort din hund lite extra!

Pris: 300 kr per träningspass*

Maila eller ring oss om du vill boka in extra aktivering till din hunds vistelse!

*Ett träningspass är på ca 30 minuter och gäller endast som erbjudande till inackorderade hundar på pensionatet

Rum "Lassie"

Rum "Lassie" är vårat största rum på 10,7 kvm. Rummet innehar 3 st fönster, ett normalstort mot fältet, ett lågt (så även de minsta hundarna kan se ut!) ut mot vägen och det tredje är mot hallen så man kan spionera lite mot hunden i boxen bredvid. Samtliga fönster är skyddade med plexiglas. Väggarna är målade med våtrumsfärg och golvet är av våtrumsmatta för enkel städning.

Rum "Lassie" är utrustad med övervakningskamera så vi genom mobilen kan hålla lite extra koll på hundarna.

Rum "Lassie" lämpar sig bäst till större hundar, flera hundar från samma familj eller till de som vill hålla koll på omgivningen runt omkring.

Rum "Lassie" passar inte till hundar som inte kan/vill/får gå i trappor och till hundar som stressar upp för mycket av att se ut (utfall mot hundar/bilar/människor)

Rum "Lajka"

Rum "Lajka" är på 8,7 kvm. Rummet innehar 2 st fönster, ett lågt (så även de minsta hundarna kan se ut!) ut mot vägen och det andra är mot hallen så man kan spionera lite mot hunden i boxen bredvid. Samtliga fönster är skyddade med plexiglas. Väggarna är målade med våtrumsfärg och golvet är av våtrumsmatta för enkel städning.

Rum "Lajka" är utrustad med övervakningskamera så vi genom mobilen kan hålla lite extra koll på hundarna.

Rum "Lajka" passar bra till hundar som vill ha koll på sin omgivning.

Rum "Lajka" passar inte till hundar som inte kan/vill/får gå i trappor och till hundar som stressar upp för mycket av att se ut (utfall mot hundar/bilar/människor)

Rum "Beethoven"

Rum "Beethoven" tillhör en av våra tåligare boxar och är på 4,9 kvm. Klinker på golvet, våtrumsfärg på väggarna och med gallergrind.

Denna box har inget eget fönster i boxen (däremot bra ljusinsläpp genom två fönster utanför boxarna) och passar bra för hundar som lätt stressar upp. För oss är det viktigt att hunden passar på att vila mellan aktiviteterna. Detta är även en av de populäraste boxarna sommartid då det håller sig svalt och skönt!

Rum "Beethoven" passar till hundar som är extra värmekänsliga, stressar lätt upp av yttre faktorer (förbipasserande hundar/människor/bilar/hjortar) eller har svårt för att gå i trappor.

Rum "Beethoven" passar inte stora hundgrupper (det behövs isåfall kompletteras med rum "Hooch")

Rum "Hooch"

Rum "Hooch" tillhör en av våra tåligare boxar och är på 3,7 kvm. Klinker på golvet, våtrumsfärg på väggarna och med gallergrind. Boxen är lite kortare och bredare än rum 3.

Denna box har inget eget fönster i boxen (däremot bra ljusinsläpp genom två fönster utanför boxarna) och passar bra för hundar som lätt stressar upp. För oss är det viktigt att hunden passar på att vila mellan aktiviteterna. Detta är även en av de populäraste boxarna sommartid då det håller sig svalt och skönt!

Rum "Hooch" passar till hundar som är extra värmekänsliga, stressar lätt upp av yttre faktorer (förbipasserande hundar/människor/bilar/hjortar) eller har svårt för att gå i trappor.

Rum "Hooch" passar inte stora hundgrupper (det behövs isåfall kompletteras med rum "Beethoven")

Rum "Lady"

Rum "Lady" är placerad i en egen byggnad tillsammans med "Lufsen" och är på 5 kvm. Boxen har ett normalstort fönster (givetvis skyddat med plexiglas) ut mot uppfarten, våtrumsfärg på väggarna och laminatgolv. Gallergindar som delvis eller helt kan täckas för om man inte gillar hunden i boxen bredvid.

Rum "Lady" lämpar sig till alla typer av hundar

          

Rum "Lufsen"

Rum "Lufsen" är placerad i en egen byggnad tillsammans med "Lady" och är på 4 kvm. Boxen har ett normalstort fönster (givetvis skyddat med plexiglas) ut mot inhägnaden på baksidan, våtrumsfärg på väggarna och laminatgolv. Gallergindar som delvis eller helt kan täckas för om man inte gillar hunden i boxen bredvid.

Rum "Lufsen" lämpar sig till alla typer av hundar