Nose Work med Adam Hubinette

adamhubinette

Om Adam Hubinette

Adam jobbar på Tullverket och har varit aktiv inom Nose Work från när klubben startade 2014. Adam har tidigare jobbat som hundförare, hundinstruktör samt hundsamordnare inom tullverkets brottbekämpningsverksamhet.

Adam har tidigare suttit med i styrelsen för Svenska Nose Work Klubben (SNWK) och är huvuddomare i densamme, något som är både lärorik och roligt enligt Adam. En stor del av hans arbete inom SNWK har varit kring regelverket, att ta fram ett underlag för certifiering av Nose Work instruktörer samt domarutbildningarna.

Han uppskattar särskilt möjligheten att observera hur olika ekipage arbetar, lyckas och har roligt tillsammans.

Adam är medförfattare till boken ”Specialsökhunden –med nosen i rikets tjänst” samt ”Nosework –det bästa du kan göra med din hund”.

Äntligen kommer Adam Hubinette till Vingåker för att hålla en riktig fullspäckad Nose Work-helg!

Denna helgkurs riktar sig till dig som tävlar (eller är redo för att tävla) i klass 1 och vill ha experthjälp till hur du förbättrar och förfinar ditt och din hunds sökarbete efter doften! Hundarna kommer även få träna på klass 2 - sök.

Helgen kommer bestå av både teori och praktik.

Missa inte denna chans!

Praktisk information:

Datum: 23 - 24 november
Tid lördag: 10.00 - 18.00
Tid söndag: 9.00 - 17.00
Plats: Engelbrektsgatan 28, Vingåker

Förkunskaper: Godkänt doftprov i klass 1 (eukalyptus)
Pris deltagare med hund: 3500 kr
Pris deltagare utan hund: 1500 kr

Förkunskaper: Godkänt doftprov i klass 1 (eukalyptus), hunden bör också kunna doften lagerblad.

Först till kvarn gäller och anmälan är bindande. I samband med bekräftelsen att ni fått en plats till kursen bifogas en faktura på 1000 kr i anmälningsavgift som ska betalas in inom 14 dagar. Denna summa återbetalas ej vid avbokning. Resterande belopp på kursavgiften betalas i början av november. Återbetalning på det beloppet sker enbart vid uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg.

Välkommen med din anmälan till: svartvithund@gmail.com