Från nervös till taggad! En föreläsning om tävlingspsykologi för hundtränare

Känner du att dina tävlingsnerver förstör chansen att ha riktigt roligt när du tävlar? Att både du och hunden skulle kunna prestera bättre men att din nervositet sätter käppar i hjulet? Har du ibland svårt att koncentrera dig? Har du funderat på varför du tävlar och vad du tycker är framgång? Hur det du säger om dig själv och din hund kan påverka era resultat? Vill du få tips på hur du kan bli en bättre coach både till din hund och till dig själv? Då är det här föredraget något för dig!

Jag tar bland annat upp:
-Koncentration (vad krävs det av dig som förare under träning & tävling i din gren, hur hittar man och bibehåller koncentrationen på tävlingsdagen)
-Få ordning på tävlingsnerverna (hur man handskas med nervositet och hittar rätt nivå av anspänning för att prestera optimalt)
-Varför tävlar du? (Hitta rätt sätt för dig att arbeta med mål)
-Vad är framgång?
-Prestera på tävlingsdagen (tips & att tänka på)
-Bli din egen coach!

Föreläsare: Anna Larsson som driver företaget 3vallare och med de egna hundarna har hon tävlat i lydnad (championat), agility (klass III), vallning (IK 2), sök, spår, heelwork to music(SM, NM, EM & VM), freestyle(championat) och rallylydnad (SM). Mer om Anna och hennes verksamhet finner ni på www.3vallare.se

anna_larsson

Information

Datum: Måndagen 8/4

Tid: 18.00

Plats: Engelbrektsgatan 28, Vingåker

Pris: 350 kr inkl fika

Välkommen med din anmälan till svartvithund@gmail.com